våre verdier

 

Vår gelato blir laget fersk hver dag med naturlige og friske ingredienser. På alle Paradis Gelateria finner du den beste hjemmelagde italienske gelato i Oslo.

 

 

historien bak Paradis Gelateria

PARADIS GELATERIA er en fortelling om lidenskap, vennskap og fortreffelig god smak. 

Alfonso kom til Oslo av kjærlighet, som så mange italienere i Norge, og med seg hadde han også en sterk kjærlighet til det italienske kjøkken. I Oslo møtte han Erasmus-studenten Haron på den klassiske italienske issjappa La Dolce Vita. Det ble vennskap ved første slurp.

Med årene fikk vennene en drøm om å åpne sin egen gelateria, for å videreføre den italienske istradisjonen i Oslo og dele den med sine «nye» landsmenn.  Slik oppsto ideen til PARADIS GELATERIA, der smaken av tradisjonell italiensk is forenes med en smak av helitaliensk atmosfære: en møteplass for alle, der unge og gamle, familier og barn, turister og Oslofolk kan finne et øyeblikk av nytelse og velvære, med et bredt utvalg av iser, desserter og kaffe klekket ut for enhver smak og anledning.

 

Fra venstre: Haron & Alfonso

Det første Paradis ble åpnet på Tjuvholmen i 2012, med 3 ansatte. Senere ble det gelateriaer både i Mathallen og på Sørenga, slik at familien nå har vokset til 15 ansatte pluss over 60 sommerhjelpere. I 2021 åpnet vi to nye butikker; én på Karl Johan, ved det gamle Apoteket, og én på Bjørvika, like ved det nye Munch-museet.

For Alfonso og Haron er Paradis blitt like mye en livsstil som en gründeraktivitet. Drivkraften er enkel: Vi har et oppriktig ønske om å bli stadig bedre, benytte kun det beste av norske og italienske råvarer, og aldri slutte å fornye oss. Når vi skaper oppskriftene våre, er vi derfor forsiktige med kaloriene og det tunge fettet. Vi tilbyr veganske og laktosefrie fruktiser, og mange av kakene våre er glutenfrie. Når det er mulig, følger vi også halal- og kosherreglene i tilberedingen. For selv om vi holder oss til tradisjonene, vet vi at de beste italienske istradisjonene også er universelle.

Du kan ta isen ut av Italia, men du kan ikke ta Italia ut av isen!

 

PARADIS GELATERIA-TEAM

Vi gleder oss til å møte deg i en av våre butikker på Tjuvholmen, Sørenga, Bjørvika, Mathallen og Karl Johans gate for å gi deg en smakfull opplevelse!