Skap uforglemmelige øyeblikk med Paradis Gelateria på ditt neste arrangement! Enten det er et intimt selskap eller en storslått begivenhet med over +2000 gjester, har vi skreddersydde desserter som passer perfekt.

 

Vi har gleden av å ha servert våre delikate kreasjoner ved anledninger som bryllup, firmafester, bursdager, konfirmasjoner og mange flere. Vår erfaring med arrangementer av ulike størrelser gjør oss til den ideelle partneren for å tilfredsstille dine gjesters søte behov.

 

Ta ditt arrangement til neste nivå ved å leie vår isbar med en dedikert ansatt. La gjestene dine nyte en unik opplevelse ved å kjøpe iskrem direkte fra oss. Vårt utvalg av autentiske italienske smaker vil skape en fest av smaker som blir snakket om lenge etter at arrangementet er over.

 

For å gjøre din bestilling enklere, tilbyr vi fleksible kontaktalternativer. Ring oss direkte, send en e-post eller fyll ut skjemaet på vår B2B/Arrangementer-side.

 

La oss sammen skape magiske stunder med Paradis Gelateria på ditt neste event!

 

Fyll inn skjemaet nedenunder, send oss en epost eller ring på telefon: +47 22 83 83 00

arrangementer

Ønsker du å servere iskrem på ditt neste arrangement? Eller ønsker å holde arrangement i et av våre lokaler? Ta kontakt med oss for en uformell prat.

leverandør til restauranter

Ønsker du og kvalitetssikre iskremen i deres desserter? Vi leverer is til flere restauranter i byen. Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Bedrifter

Vi leverer iskrem eller kaker til ditt neste kundemøte, after work, fredagslotteri, arrangementer og andre anledninger.

Vi leverer i Oslo til både små og store bedrifter.

Har du spørsmål? Ta kontakt her: 

    BESTILL TIL BEDRIFT